Näin äitiyspakkauksesta saadaan ensikehto


Äitiyspakkauslaatikko kansineen asetetaan UINUA -ensikehtopussin sisään jolloin laatikko toimii kehdon runkona. Kansi ja laatikko asetetaan sisäkkäin, jolloin laatikon kansi vahvistaa kehdon pohjaa.


Pussin reunat käännetään laatikon sisään ja äitiyspakkauksen mukana tuleva patja asetetaan paikoilleen laatikon pohjalle.


Tämän jälkeen UINUA -ensikehto on valmis kattoon ripustettavaksi vahvojen liinojen ja metallilenkkien avulla


UINUA -ensikehdon avulla äitiyspakkaus muuttuu turvalliseksi pesäksi pienelle vauvallesi!

UINUA -ensikehto vie asennettuna vähän tilaa ja sen saa asennettua lähelle vanhempien sänkyä. Kehdon riippuessa katosta, se vie vain vähän tilaa ja näin se sopii myös pieneenkin asuntoon.


Kehdon ripustusliinoissa on soljet, joiden avulla kehdon korkeutta voi säätää ja saat kehdon haluamallesi korkeudelle. Voit myös säätää molempien päätyjen korkeutta erikseen ja näin voit tarvittaessa säätää toisen päädyn korkeammalle.


Kehdon toisella sivulla on tasku, jossa voi säilyttää vauvan tutteja, rättejä ym. tarpeellista käden ulottuvilla. Valmistusmateriaalina on kestävä puuvillakangas ja ensikehtopussin liinoineen voi pestä koneessa 60 asteessa. Kaikki metalliosat saa irrotettua pesun ajaksi.Ripustukseen tarvitset kaksi tukevaa saparokoukkua, jotka kiinnitettään kattoon.Verkkokauppaan


Muista tutustua turvallisuusohjeisiin!

No comments yet.

Leave a Reply

UA-18857496-1