Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: tilatut tuotteet, tilauksen loppusumman ja maksuohjeet. Tilausvahvistus toimii laskuna.

 
Maksutavat
Maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna tai luottokorttimaksu PayPal-palvelun kautta (Visa, Mastercard, American Express)

 
Ennakkomaksu tilisiirtona
Maksutiedot saat tilausvahvistuksen yhteydessä. Käsittelemme tilauksen seuraavana arkipäivänä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

 
Luottokorttimaksu PayPal-palvelun kautta
Tilauksen voi maksaa luottokortilla PayPal-palvelun kautta. Huom. Tilaajalla täytyy olla voimassa oleva PayPal-tili ennen tilauksen maksamista. Käsittelemme tilauksen seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

 
Toimitusaika
Postitamme tuotteita arkipäivisin. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan ostamisen yhteydessä.

 
Palautusoikeus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen voi palauttaa asiakaspalautuksena postin kautta.

 
Asiakaspalvelu
Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@uinua.comtai soittaa numeroon 050-3474434

No comments yet.

Leave a Reply

UA-18857496-1